Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitation

Vi har allt
men allt vi har
är inget
utan oss

Vi älskar att spegla
oss i varandra
men se in i mig
där allt ljus försvunnit

Frukten faller
som lämnats orörd sin tid
födsel och död
nakna omslingrade på marken

Låt allt få försvinna
och allt är ditt att bli
Låt andetagen ta slut
där du stod finns inget kvar




Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 482 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-17 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är lite som om mörkret kryper in och skymmer hallen när man öppnar dörren snarare än att hallens lampa skiner sitt ljus över förstubron!
2009-08-22

  Inkarasilas
Honey, du får mig sentimental. Får fan simma i lite vin och låta gah. Nice as hell. Varmt och brännande då alltså. Pat the rat. Surf awaY!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand