Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en stunds fuderingar slog det mig, VART ÄR VI PÅ VÄG.


Orolig tanke




Om livet vore en lek vad enkelt allt skulle vara
inga problem med att bara vara.

Men som det är nu så ska man vara si eller så
normer hit o dit för att bli accepterad för den man är.

Hur fan ska man va för att vara sig själv??? enligt alla-
normer, jag blir konfys o nervös för att inte passa in i
det här samhället, man vill ju vara den man är utan
att bli i frågasatt.

Eller ska man stå som ett jon med mössan i hand o buga
för överheten, ( jag vill ha ett liv utan att behöva krypa i
skiten för någon.)

Men utvecklingen går åt det hållet.!!!!!!!!!

SÅ VART ÄR VI PÅ VÄG?????????????????.




Övriga genrer av janneomega
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janneomega
janneomega