Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amputation

Förr lös våra ögon sann glädje
även genom sorg
Våra sinnen avläste varandra
och på något sätt blev vi båda
varandras lögndetektorer

"Säg vad som är fel",
och vi sa

och vi var de mest lyckosamma i världen
för när den enes krafter krympte ihop
till ingenting
besatt den andra styrka för båda
Den bar
så det brast inte


Som Hand och Handske
i en för iskall vinter

Men liksom städer växer samman
växer människor isär
och utan förvarnande köld
frös min hand plötsligt ihjäl





Fri vers av joss
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joss
joss