Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett förhållande; en ledare.


Obalans

Han har allt
plus ditt hjärta

Du har honom
..eller?

Han kan nå dig närhelst, varhelst.

Du kan nå honom..ibland

Känslan av obalans, väntande och osäkerhet.
Kommer han att ringa? Varför ringer han inte?
Varför svarar han inte? Är han sjuk? Har han lämnat dig?
Har han varit i en olycka? Kommer han att överleva?

..varför kan han inte ens skicka ett meddelande?

Men trots all din ilska, förvirring, saknad och ditt övergivna hjärta
kommer du ändå springande utan frågor när han äntligen svarar.
Utan att döma honom trots hans lite konstiga ursäkt förlåter du,
är det ok?

Och hur blev han ledaren?




Övriga genrer av TooFalse
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse