Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nekandet var aldrig ett alternativ..


Ett perverst frieri


Det stinker av slakthus, av blod, kadaver
i drivor och mer blod, mest levrat, torrt intorkat
överallt runt omkring, gammalt

hon drar djupt efter andan, pupillerna
svartnar med en belåten suck

bleka fingrar stryker längs sidan på en
död gris, längs innanlåret på ett får där
det ligger hårt uppfläkt i split

Därnäst lägger hon sitt vackra huvud på
sned och ögonen glimmar till, hennes vassa
naglar gör en lång repa längs en trasig
människas bleka rygg

hon ler, slickar nageln ren och vänder
sig mot mig

Marry me, here and now,,





Fri vers av Gawain VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-19 22:59



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
DEN GAMLA STAN SÖDER OM KYRKOGÅRDEN
2010-10-16

  KrutOla
Slaktarna hemma i byn var inte av denna dams kaliber.
Det var fula gamla gubbar med mausergevär.

Men tänk att få gräva i tarmar tillsammans med denna amazon...

Du skaldar så att jag känner stanken, och det är fan inte dåligt.
2010-04-30

  glittertindra
eeeow, är det det ni egentligen ser och hör, då fattar jag varför det är så skrämmande... huuuu...
2009-08-25

  peter markurth
myckt bra, var kul att läsa, bra språk
2009-08-21

  Peter Matsa
Urrrk, så bra ... Maran som rider en, friar på ett ytterst romantiskt vis. *brrrrr*
Det här skrev du förträffligt och rysligt bra. Bokmärkt.
2009-08-19

  drakbruden VIP
Åh....kvinnlig taktik i ett nötskal.....
2009-08-19

  kollrigheter
Hostelvibbarna är inte att leka med. Men jag gillar det, för det finns ett annat djup än bara "tortyrporr". Du är skicklig, och det märks redan i inledningen. En såväl bildlig som sinnlig text. Effektfullt. Tack.
2009-08-19

  Night Soul Woman
Åh fy sjutton det var skrämmande!!! haha ;p*applåd*
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP