Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester, vart tog du vägen...


vill ha mer semester

åka västsydväster...

vill ha mera kattsmek

utan minsta nattsvek...

 




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 01:41



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kolla på Grålle i "Kattelevision I"! Lite tröst.. :)
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP