Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsdragning

Besatt av haiku
brukar hon nu ej mer än
sjutton stavelser.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-20 17:06

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
sjutton stavelser

mot höstens bruna färger
vera gade bär

tack för sprittande inspiration!
2009-08-24

    papillon
På tråden hänger
haikuns sjutton stavelser -
Poetiskt tvättsträck
2009-08-20

  Njord
Så då blir det korta och koncentrerade samtla gissar jag.
Kul haiku!
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP