Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För gammal

Alla blir vi äldre men det är vi själva

som bestämmer när vi blir för gamla.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-20 18:29



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Oh my God, va sant!!! Dagens tredubbla applåder ifrån mig...Just nu känner jag mig som 95, men jag vet att i morgon är jag på nytt 25 *S*.../B
2009-08-20

  lodjuret/seglare VIP
kan så vara, men en del verkar ha fått mer än bara körkortet i julklapp och då går undringens vågor höga
2009-08-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ung???!!!!
Man är väl alltid
ung i sinnet även
om minnet försvinner
och åren rinner så gott
ändå sinnet nya planer
alltid spinner...
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver