Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tränigsvärk

Har tagit in på ett hotell
och sitter i sällskapsrummet och bläddrar i en veckotidning.

Mitt emot sitter en dam i sina bästa år (40-50)

En ganska ung och snygg man sätter sig en bit ifrån henne
Han ser på henne länge och plötsligt säger han

-När jag ser på dig så kan jag
tänka mig att ha träningsvärk i tungan i morgon

Jag var tvungen att bita mig i läppen
för att inte skratta högt

Damen såg först frågande ut, sen reste hon sig och gick

Kanske gick hon miste om sitt livs upplevelse




Övriga genrer av Therés
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-10-07 13:22



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
*Fniss* det var en rolig historia!
Ja, hon missade kanske sitt livs upplevelse ;D
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!