Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missuppfattning - tågkupé

Både jag och en man ser förbryllade ut
när vi är på väg att sätta nyckeln i samma tågkupédörr

Han är den som först säger något
- Nej! nu måste de ha dubbelbokat,
men jag har i och för sig inget emot att ligga med dig...

Vi blev lite besvärade av situationen
men också smått fnittriga

Vi fick varsin kupé så vi slapp att \"sova\" ihop




Övriga genrer av Therés
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-10-07 13:28



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Det är skönt med en egen kupé..(som Martin Ljung så förståndigt sa)
*Fniss*
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!