Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker det?*Jag kan inte se mitt ansikte nu . . . *




Jag frågar inte
be aldrig om någonting

jag kunde tänka mig kunna få


Jag bara beskriver omvärlden
genom mina ögon och via mina
ords sanning. Jag låtsas inte, varje
stund är lika sann som den luft jag
andas, innan den blir kol och ibland. . .

någon hittar diamanter, behåller dem

Jag lockar inte med min törst
Jag är törsten
Jag lockar inte med min längta
Jag är längtan
Jag lockar inte med min saknad
Jag är saknaden
Jag lockar inte med vad jag är
Jag är kärleken

Blommor, döda blommor
tidsbristens grymma avrättning

av skönheten

Bara för att få höra
det porlande skrattet
Bara för att väcka ett
dött hjärta
Sedan
Vända sin blick
och återkräva
vad som inte
väcks
men

smärtar

Varför ska jag be om någonting?
Jag kan ge och försöka återskapa
vad som kom från mina händers
möda och runtomkring mig finns

. . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-20 21:58



Bookmark and Share


  JNI
den här är så otroligt bra !
bokmärks..

hoppas innerligt du bara fortsätter vara den du "är".. sen ger vi vad vi vill ge och det är för att vi vill ge och då finns inget krav på returer
.. för då gav vi inte för att vi ville ge..
2009-08-21

  Peter Matsa
Så ödmjukt ... att ge utan att kräva åter
Ändå en önskan att få ... någonting
Om känslighet, spontanitet - om att vara

Så tänker jag kring denna vackra och fina text
2009-08-21

  Gawain VIP
Smakfullt. Finner inte orden, men vill ändå säga mer än bara klicka "applåd"
2009-08-20

  peter markurth
välgjord, gillar den mycket
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman