Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Hypomani - drogfria alternativet för enkel tripp ut i kosmos

Är snart inne på andra vakna dygnet. Hungern är som bortblåst Chattat med Nimo i sju raka timmar. Frågade om hon tyckte jag babblade mycket , nej, du bubblar smittsamt...Säkert kort på att hypomanin brytit igenom försvaret som kallas Litium. Dags att ta fram krisplanen som består av, att tvångsmata sig själv med zombiemedicin, ge mamma totalkontroll över min ekonomi, berätta för nära och kära att Ferrarin är framtagen ur garaget.

 

Berätta för Dr.Död att det snart är dags för uppskjutning, nästa Merkurius. Krisplanen blir mindre och mindre för var gång. Snart inget att förlora. Mina barn, fru, hus, bilar, pengar, vänner och att inte förglömma båten förlorade jag vid mitt första skov.

 

Musiken porlar igen och färgerna kittlar och jag är förälskad i det mesta.Tänk va skillnad en dag kan göra, igår var jag regissör, på hemvägen var jag helt trasig, helt jävla emotionellt förstörd, mental överkörd och ur medicinsk synvinkel total utvecklingstörd.

 

Hjärnan expanderade, fan den brister, i vägen en jävla massa japanska turister kamouflerade till bipolära sadister med ambitioner att sälja mig till Lustiga huset på Gröna Lund. Men de tvister om jag är en bipolar björn,
jävla optimister. Jag hör till nattens ensamma solister.Hmm............ja.........zombiemedicinen börjar verka....vi.......ses........ett..
.........annat.........dygn................................

 

Ärkeängelen 
Övriga genrer av Ärkeängelen Michael
Läst 505 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-20 23:28Bookmark and Share


  noname_realmind
He he... kittlar störtskönt i den poetiska tarmen... ;))
2009-08-23

    Nattviol
känslan förmedlas, med insikt, kunskap
och humor och det är som att
ta en tur i bergodalbanan på Grönan
och inte veta om den kommer att ta slut
eller bara fortsätta...
en mycket viktig text i mitt tycke -
allt som ökar allas vår förståelse för det
mänskliga psyket är av godo!
2009-08-23

  Grubbelmia VIP
Vilken text. Some en vild och farlig åktur där man inte vet om man är på väg upp eller ner - men man anar att det går utför. Den berörde mig... Tack och kram. /Grubbelmia
2009-08-23

    ej medlem längre
Kul och intressant läsning...
Mycket tankar har du både stort och smått.. :-)
Det var jättebra skrivet!
2009-08-21

  Catharina Edin VIP
Har en aning om vad du menar - och alldeles särskilt om zombiemedicinen - sov gott får man väl säga!
2009-08-21

    resilient
hypomani är ett förföriskt tillstånd. Jag tror att alla människor egentligen eftersträvar det, kallar det för flow el liknande, känner sig kreativa och extra mycket vid liv. Men när det vänds i total mani eller nattsvart depression är det fan inte lika kul. Hoppas att du fixar det här, hörru!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael