Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simona




"Natten föder inga hjältar"
säger du,
& hoppas på någon,
någon som kan viska bort lördagskvällen i ditt blod,
någon att samla alla novembers snöflingor med


& jag vet
hur du kan skratta liv
in i
varje mans märg,
hur du likt mig
söker smaken av natt,
söker ett namn
att ropa högt


socker


jag är dina brev,
världen som tycks passera
allt fortare
& fortare


en känsla
lika märklig
som ljusåren i dina ögon,
lika verklig
som första minnet
av din atmosfär,
en januarimorgon
på bussen


& jag vet
varje kontur
av dina drömmar,
hur de svarvar fram
din själ,
hur de svävar dig
fri,
& kanske
svävar dig till mig
någon natt,



någon dag...




Övriga genrer av Rozhan
Läst 787 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-20 23:29



Bookmark and Share


  emms
väl valda ord=) fint..
2010-03-02

  Manal
du skriver fantastiskt, mkt vackert
2009-12-06

  Zara VIP
Fina melin denna! gillade framförallt:

/en känsla
lika märklig
som ljusåren i dina ögon,
lika verklig
som första minnet
av din atmosfär,
en januarimorgon
på bussen/

:) thanks!
2009-10-30

  S.A.I. Steve Lando
helt underbara som alltid
2009-09-23

  Nanno
Ohh, hade saknat dina ord som flyter på läpparna när jag läser dem.
njutbart :)
2009-08-24

  Albert
du har en del beskrivningar som inte finns, egentligen
som jag tycker så mycket om

"du kan skratta liv in i varje mans märg"

"hur de svarvar fram din själ"

"jag är dina brev"

Tack att du la hit en av dina fina dikter.
Anders
2009-08-23

  annso.fie
Underbart skrivet..som du alltid gör. Tack för att jag fick läsa.
2009-08-21

    Dobbie
Det var ju denna du läste upp på Ovfandals, tidigare i år! Den är riktigt fin, du får ju ta & publisera fler av dem du skrivit!

/ dobbie
2009-08-20

    Dobbie
Helt underbar min vän! Vilka ord du beskriver henne med =), din poesi är odödlig !!!
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan