Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

många hårda ord

fastnade i hans nät

av personlig självömkan




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-21 07:19



Bookmark and Share


  kath
... ja de är ett starkt försvar när någon är svag .. snyggt fångat här ..
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP