Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjädrar och drömmar

missanpassade spillror
som möts

någonstans




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-21 18:15



Bookmark and Share


  Anders P VIP
det är när anpassingen saknas som vi kan se nytt. fin
2009-08-22

  Hannadraken
gillar. skulle kunna vara ... ett frieri kanske?
2009-08-21

    ej medlem längre
det finns ingen början och inget slut... så läser jag detta...
2009-08-21

    snöö
Gillar att läsa dessa rader, få ord som säger mycket i min tolkning.
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP