Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här kom till efter jag varit på en inspirerande fest...


Så jävla alternativ

Jag är så jävla alternativ,
för jag röker.
Men endast Glenn,
för det är alternativt.
Och bara när andra ser mig.

Annars, röker jag
inte alls.

Jag är så jävla alternativ,
för jag klär mig i rosa.
Och mina spritspyor är lila.

Alternativ var ordet!

Och det är jag.

För jag lyssnar endast på sådan musik,
som ingen
annan
känner till.

Tror jag.

Ja.
Alternativ var ordet.

Men det är så jävla mainstream.




Fri vers av Kajsa
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-10-07 17:06



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Detta var en helt klar rolig text som säkert många känner igen sig i, om de vågar öppna ögonen.

Detta stycket får mig att skratta, toppen.

'Och bara när andra ser mig.
Annars, röker jag
inte alls.'
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa
Kajsa