Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbåge

Efter stormen kommer regnbåge
från grått och rivet
till all världens färger

följ med, min vän
kliv på
den vackraste av broar

gå med mig
över himlens valv
gå tryggt och säkert

för denna bro är skapad
till glädje
när stormarna är över

och när vi kommit fram
till andra fästet
hittar vi vår skatt

Där hittar vi varandra.




Fri vers av Dionysius
Läst 544 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 12:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Trösterik och varm
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius