Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla frö

Lilla frö
Varför välja mig
När allt jag har att erbjuda
Är ingenting
Bara tomhet

Lilla frö
Varför just nu
Kunde du inte vänta
Ett år
På att bli till

Lilla frö
Varför tvingar du oss välja
När valet är så svårt
Och hjärtat gör så ont
Tiden så knapp

Lilla frö
Jag är så ledsen
Att du inte får
Allt det du förtjänar
Förlåt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP