Spöklikt hotell återuppstår?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöklikt hotell återuppstår?




SPÖKLIKT HOTELL.

 

 

 

Någongång i början på 1900-talet

byggdes Mattmars hotell.

Hotellet har stått

oanvänt sedan

 mitten på 1970-talet.

Hotellet står här mitt i byn och nu har en familj

köpt huset och har stora ambitioner

att göra någonting.

En kväll bjöd de in

människorna i byn till en

information och musikfest. 

Hela byn Mattmar

( byn ligger mellan Östersund och Åre i Jämtland)

är helt barskrapad på allting.

 Affären, posten, banken,lantmannabutiken,

all service som funnits är borta.

Nu är det även på gång att skolan ska läggas ner.




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 1144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-22 14:15



Bookmark and Share


  Annmargreta
Nu har det varit byggnadsställningar ett
tag och huset har fått ett nytt tak!

Spännande värre!
2009-09-28

  Lasseman VIP
Åh! jag älskar när det är spökligt, mysigt och mystiskt.. applåder
2009-09-28

  Cris
Oh. ja.. jag hoppas på satsningen som familjen vil göra. Och kanske kan det väckas till liv lite annat runtom.
2009-08-23

  Anders P VIP
Hoppas satsningen lyckas. Det gäller att hitta en attraktiv nisch att profilera sig inom. Kanske tystnaden!!
2009-08-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är bara att
hålla alla tummar
och hoppas att
det går vägen
och att ingen-
ting är i vägen
och önska:
Lycka till!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta