Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt lilla frö


För att din existens väcker sådan smärta
Förlåt lilla frö
För det beslut vi måste ta
Förlåt lilla frö
För att du aldrig kommer få finnas
Förlåt lilla frö
Att jag inte är en bättre mamma än så
Förlåt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 22:53



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Förlåt dig själv.
2009-08-22

  peter markurth
bra
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP