Plocka det som naturen bjuder.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plocka det som naturen bjuder.




Till fjälls.

Imorgon bitti klockan tio

till fjälls jag och en vän ska fara

vi ska leta blåbär och svamp.

Hoppas inga björnar möta.

Gärna en älg vill vi se.

Hösten börjar skymta

med sina gula löv.

Härligt att få

vara i denna underbara natur.




Fri vers av Annmargreta
Läst 493 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-23 00:44



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ja så underbart, klar luft & vacker natur!
2009-08-23

  Cris
mm vilka fina kantareller.

och härligt att kunna få ta del av det naturen bjuder.
2009-08-23

    sajo
Jag följer gärna med som sagt för att njuta av fjällen och rekreationen som man får av denna underbara njuta.

Trevlig resa jag önskar er och hoppas det blir bra väder.
Men det finns ju varma kläder.
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta