Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt ämnad till världens bästa bästis! =)=)=)


Sommaren

Likt en blomma på en sommaräng strålar du av glädje. Sommaren är här lika underbar som alla år. Jag sitter ensam och tittar ut mot havet. Saknaden efter dig är stor, jag sitter och minns alla stunder vi har haft tillsammans. När sommaren är över så syns vi igen, men det är månader tills dess. Jag är glad över att vi kan vara tillsammans då. Men en käpp i hjulet kommer att finnas då. Tjejen som vill vara tillsammans med oss oxå. Jag har inte hjärta att säga till henne och hon går dig på nerverna, jag vet. Åh vad jag önskar att det bara kan vara du och jag igen. Min älskade kompis, du är som en syster till mig och du kommer alltid att vara mitt allt.




Övriga genrer av Elly
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-23 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elly

Senast publicerade
Guardian Angel
Sommaren
* Se alla