Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mäns händer

Jag gillar mäns händer

nyss kom en ung mans händer i kapp mig......

jag får ofta kraftig andnöd när jag vid hosta suger in

luft baklänges alt sätter i halsen

ngt som mina barn under åren noterat


nyss - på väg ut i trädgården (dumt nog tror man att luften
finns utomhus.....) kom sonen ikapp

händerna las varligt på mina axlar

lugn mamma lugn andas lungt så går det över

jag fortsätter gå paniken är stor var finns luften?

.........

vid häcken besinnar jag mig, lite luft kommer åter och

sonens står lugnt kvar och håller sina händer på mina axlar


jag får så småningom ett glas vatten och resten av den dagen

har tonåringen sin dörr öppen - så han kan höra hur jag låter

säga vad man vill men mäns händer är viktiga




Fri vers av byrålådan
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-23 19:10



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
gillar också mäns händer...förresten :)
2009-08-23

    C3H5(NO3)3
säger mig att du lyckats forma ditt barn till en empatisk och trevlig människa. applåd!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

byrålådan