Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Impulsdikt. Men aj så sann.


Du äger mig

Du äger mig.

Hårda ord
som kedjor på kundvagnar,
men lägg dem i blöt i hallonsaft
så mjuknar de och blir värda känslan.




Fri vers av Bex
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-10-07 20:58



Bookmark and Share


  Bex
(Lustigt...det tilltalade rätt)
2006-01-03

    victor apocalypticern
bra- väldigt bra. absolut en fyyyyra!
2005-11-08

  svartasfalt
"men lägg dem i blöt i hallonsaft "
- sött.

Bra dikt förövrigt. men just det gillar jag
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex