Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns en glimt av vinter (haiku)

Vinterlövets liv
multnad sanning vänder hem

tanken föder hopp




Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 08:40



Bookmark and Share


    papillon
Vilken sparsmakat pricksäker haiku och vilken stilsäker balans mellan förintelse och förnyelse! Klappetiklapp!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå