Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090824 spegel spegel....


sexpack

Du har skänkt livet åter
var inte ledsen för det
inga förpliktelser
kära du

men en liten rest
för alltid ingraverad
sexpack på min mage
av maratonskratt med dig

vårdar hemligt ömt
kolsyrebubblande
hårda muskler




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 08:54



Bookmark and Share


  blaite
Coolt skrivet..
2009-08-25

  Anna Liljestrand
nej inte ledsen.
skratt föder liv !
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP