Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090824 bara sagor


ur ordens eggande

Ormlik reptillust
snart hugger längtan vilt
slingrar sig närmare in i oskyldig sfär
tillräckligt nära

bar mage mot mjuk rygg
inborrad nos i naken nacke
nära nog

Ögat blottar bar skuldra
dunkande förbjuden längtan
lekande tunga
lite vill ha mer

viskar opassande små ord
invänta jackpot
-BAR_BAR_BAR-
det är mina sagor
ingen sanning alls

berättad för mig själv

bara i är nära nog




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 13:25



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
vacker lust!!
får springa till yttre delarna av "kosmos" och leta efter det du vill ha,,
kanske på fredag*L*

underbart sinnlig och vacker text om att känna lust!!
länge leve den*L*
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP