Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade vän ...jag vet hur du lider ...finns...


Svart dag

Idag var en svart dag

för dig

jag höll dig i min famn

när dina tårar

rann på sin resa

nerför kinden


Smärta så djup

så tung att

ensam bära

jag orkar möta dig

jag klarar att se

jag vill finnas


Din ångest

så svår river den

din själ

så illa behandlar den

ditt sargade hjärta

förlamar dina

flämtande lungor


Älskade underbara

vackra vän

jag finns här

alltid och evigt

på din sida


Lindring stavas

tillsammans

tillsammans skrämmer vi

demonerna

på flykt...





Fri vers av sulimaa
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-24 15:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Sån är kärleken

i en djup vänskap.

vackert skrivet och känslan finns där och vibrerar.

Applåder!
2009-08-25

  peter markurth
stark och välgjord, flyter
2009-08-25

  kärleks ängel
berörande vackert!!
2009-08-25

  ~Leonardo~
Så otroligt värdefull denna vänskap måste vara..
att inte möta lidande..ensam.
2009-08-24

  Suzy med punkterna
Så vackert, så ömt till en vän, ger mig tårar i de blå.......
Bokmärker för att i dina ord söka tröst.
2009-08-24

  aol
så smärtsamt vacker berörande poesi
2009-08-24

  Glensan
Aj vilken tung text
kan nån lyfta mej från golvet?

hihi Kram Sussie
2009-08-24

  etthjärtaäralltidrött
Vackert, tillsammans!
2009-08-24

  blaite
Fint av dig Sulimma..
2009-08-24

  Junitvillingen
Så fint att du finns där för en älskad vän. Berörande ord i denna text. *kram*
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa