Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23

Hon fyller år. Ljusen smälter i tårtan.
Stearinet sätter sig i halsen.
Pang!
Sedan hörs inget mer.




Fri vers av Violet Blue
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-08-24 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue