Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Ovalbara Tornet (ScenAnvisning 1002)

 



Det är en gammal gång
som snirklar sig besynnerligt mellan
två roliga torn.
På det enas ovala kupol står det POETER?
På det andras ovala kupol står TEATER!
Från det tredje tornet ser man
små hemliga sällskap som rusar längs havreåkern mellan bägge.
 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin bild ja
2011-01-07

  Nanna X
nu gjorde du en sån där dikt som man vill kliva in i, igen! men det här tornet var ju ovalbart, fan också...
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP