Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg du...?



Såg du andetagen som jag aldrig vågade dra

av rädsla att störa dig i din sömn inatt

Såg du den nakna skräcken inför din skönhet

såg du hur du lockade min själ till skratt


Trodde att jag blivit för kall för det här

att livet hade skrubbat och nött mig blase`

Trodde jag glidit över kanten för ofta

för att våga öppna ögonen i fallet och se


Såg du blickarna jag slog ner i bordets repade yta

av rädsla att avslöja hur löjligt fånigt kär jag är

Såg du murarna jag reste inför din ofrånkomlighet

såg du hur du fyllde mig med brinnande begär....


såg du.....?




Fri vers av operation mindcrime
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime