Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott

I det skimrande morgonljuset lämnar hon bädden
Innan klockan klämtat för sista gången
Med handkraft river hon allt det de byggt upp
Luftslott på stolpar undan känslostormarna nedanför
En ensam tår glittrar i hennes ögonvrå
När hon sveper smärtan tätare kring sin nakna kropp
Med själen på fel sida
Och drömmen om ett bättre varande för sin blick
Vänder hon ryggen åt förödelsen
Skärvorna av hennes krossade hjärta skär djupt in i fotsulorna
Lämnar bestående ärr på ett livgivande kranskärl i hennes hjärta
Blodet blandas med skärvorna
Bildar en stinkande förljugen sörja på marken vid hennes fötter
Förgiftar allt det som är kvar
Hon lämnar platsen för deras episka slag
Aldrig mer




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP