Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm vind

Efter en lång tid
av grå dysterhet
spricker sinnet upp
och släpper in ljuset
igen...

Och där finns du
och du och du
Att man kan glömma
det bästa i livet
Tillhörighet...

Och Du min kära
Min bästa vän
Du har stått kvar
tålmodigt väntande
på mig...

Påminn mig
varje dag
att allt är kärlek,
att kärlek är
livets lag




Fri vers av KarinAmanda
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-24 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda