Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer aldrig vara förevigt

Jag ser hur ditt liv bara passerar förbi
Du ska ha gjort så mycket nu
Du ska ha gjort så mycker mer än att
testa alla droger och slagits alla figther,
haft hyffsat långa förhållanden som ändå tog slut

Jag blir rädd när jag ser dig
Rädd för att jag är så lik dig
Jag är lik dig fast du är mycket äldre
Visare och klokare än mig
Du kommer inte bli något speciellt
i ditt liv mer än en bra farsa och aldrig min man
Fast vi talar om en framtid
men kom ihåg
Vi pratar lika mycket om drömmar
Du får inte tro att det är så att jag lämnar dig
Men jag räknar dagarna tills vi växer ifrån varandra




Fri vers av sistersurround
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround