Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara trötta, famlande, sökande ord...


Mina inre tomma rum

tystnaden är kompakt
när jag lyssnar inåt

ekot studsar
vilset
mot kraniet

Det är tyst

tomt

bara rädslan fladdrar ängsligt




Övriga genrer av karamellen
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-25 09:31



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Jamen så fint skrivet.
2010-11-30

  Bodil Sandberg VIP
Ja onekligen känner man igen egna ångestfulla stunder i detta
- en oerhört stark text!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

karamellen
karamellen

Mina favoriter
ljusa tårar
livsmod