Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


En strimma av ljus


Smekande händer

på morgonvarm hud

röster som viskar

med hetta

hörs inget annat

än kärlekens ljud

morgonen är bara vår


Längtande kroppar

som möter varann

läppar som söker

och finner

brinner tillsammans

som bara vi kan

när extasens höjder vi når


Flyter sen bort

vi förenas till ett

vätskor och känslor

som blandas

blickar som möts

i en strimma av ljus

ögon som ler och förstår







Fri vers av Junitvillingen
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-25 16:56



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Du kan verkligen beskriva det fint och mjukt.
2009-08-26

  Glensan
Sensuallisminen och
den gömda erotiken
i texten gillar jag starkt.

Otroligt vackert skrivit
med stor känsla och inlevelse
Bilden fantastisk och känslorna
känns så äkta, Applåder
2009-08-26

  sulimaa
vacker morgonlust...fina fina rader!!!
2009-08-25

  Suzy med punkterna
Det iunderbara ögonblicket av totalt samförstånd
2009-08-25

  blaite
Oj va bra..
2009-08-25

    Porslinsdockan
Så vacker och sån fin bild
2009-08-25

  Karin E
underbart! Morgonkärlek, härligt.......
tack för din varma dikt!
2009-08-25

  Carola Bouvin
Besvarad kärlek när den är som allra bäst, vackert!
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen