Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090825 ja, vad säger man....


ny röd

Röd doft
smeker min hud
kanske just för att den är röd

Våldsam hunger besitter
vaken dag igenom
lobotomera mig
kritisera
tvångssterilisera

svart eller vitt
aldrig i ett lagomsvenssontillstånd
har allt en jubelidiot kan ha
definitivt inget
eller?

lever i rus av fantasifoster
som jag skrattande radar upp
pärlband
till halsband

men doften från dig
är på riktigt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-25 21:00



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Den var snygg!!! doftar gott dessutom.
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP