Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gosse, så trasigt nåt kan bli,, (pose petit)


Trasig liten Kerub


Hon slöt sina vingar kring sig själv
som i tröst, som kramen ingen annan
gav men borde

som ett par händer vilka varsamt men desperat
försöker hålla samman en redan förlorad vas


På så vis såg man bara vingarna, de där
äckliga svarta, trasiga fula
Hon såg mer ut som en fallen ängel så

hade tiden lärt






Fri vers av Gawain VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-25 21:16



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Ett konstverk:) Vackert skrivet*applåd*
2009-08-25

  peter markurth
gillar denna välskrivna pärla
2009-08-25

  Lindalou
Vackert och sorgligt är två ord jag ofta kommer dragande med i mina kommentarer och det kan tyckas fantasilöst men för mig är de två orden väldigt betydelsefulla och din text är sån.
Vacker och sorglig.
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP