Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord på morgonkvisten


Ensamheten i en liten ask
som jag öppnar då och då
plockar varsamt små nypor
strör ut och låter gro

Sitter sedan i lugn och är

Utlämnad till tiden
Lyssnar till tankar
Omsluten av stillhet

Men stunden är ej evig
så var sparsam
Ibland kan allt bli för mycket

Allt

Min ask bevarar jag närmast mitt hjärta
där mellan slagen




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 739 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-08 10:16



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Jävlar vad bra!
Och då menar jag inte lite...
2005-10-17

  Propella
Strålande.
Flytande, sjungande, vaggande text - du har gjort det igen.
2005-10-10

  Glittermolnet
Där mellan slagen.


Oj.
2005-10-09

  himlens hemlighet VIP
ah den här tycker jag om...stillsam och fin...ensamheten i en liten ask är underbart!
2005-10-08

  madinsane
ensamheten som i en liten ask..
vackert.
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP