Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var fanns du?

kärleken
var fanns
den
när livet smög förbi

blind i mörkret
anat dold
bokmärkt
som ett klistermärke

fästad på sin plats

obegripligt flyktig
smärtsamt vilande
alltid med sin rätt

att ständigt råda




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 645 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-26 02:14



Bookmark and Share


  stella
Makten att kapitulera har vi alltid...gillar ditt sätt att lämna texten öppen för läsaren, du serverar liksom ingen färdig rätt. :)
2010-06-19

  Quasimodo
Talande för detta väsen, ogripbart men ändå alltid där !!!
2009-12-19

  Glensan
Wow text som berör och känns

Mycket tänkvärd
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington