Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Telefonnumret är tyvärr hemligt..


Livets kundtjänst

-Välkommen till livets kundtjänst.
 Vi ger dig nu ett antal valmöjligheter.

-Vill du veta meningen med livet? tryck 1.

-Vill du veta meningen med döden? tryck 2.

-Vill du avsluta ditt liv? tryck 3 och
 uppge personnummer och tryck fyrkant.

-Vill du avsluta någon annans liv? tryck 6,6,6 och
 och uppge personnummer och tryck fyrkant.

-Vill du skapa nytt liv? Tryck 6 och ha sex,
 avsluta med trekant.

-Tack för ditt samtal och välkommen åter.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-26 11:53



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Fyndigt
2009-10-03

  Catharina Edin VIP
detta var verkligen roligt - *skrattar* - slutet var suveränt med trekanten och allt!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver