Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång

Jag var kär en gång
Den var grusig med små tistlar i

Vi hade gummi som skydd
både i stövlarna
och i kondomerna

Solen sken inte alltid
men ibland...

Vi hade alla förutsättningar
att lyckas ett helt liv




Fri vers av Zara VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-26 12:25



Bookmark and Share


  Isak VIP
Underbart!
2010-06-20

  LassO
allt lyckas inte, alltid
2010-04-05

  aol
så fint igenkännande gillas
2009-11-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Zara!

Gillar speciellt: "Vi hade gummi som skydd
både i stövlarna
och i kondomerna" i denna text. Hälsar Fredrik
2009-10-29

  john ekström
mycket fin, kärlek med små skavanker i som kunde hållt ett helt liv, önskar fler tänkte tillbaks på gammal kärlek så som jag och du=)
2009-09-12

  blaite
En gång..en klockren början..som när man var liten typ..härlig text..
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP