Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samuelrajeus.serp.nu / www.serp.nu


LÄKNINGSPROCESSENS OLIKA SKEPNADER

Jag har läkt mig

Med böcker

Med musik

Med skrivande

Med flykt

Med att vara bland folk

Eller dra mig ifrån dem

 

Har jag verkligen läkt mig?

Eller har jag lämnat ett tillstånd?

För att hamna i ett annat?

 

Stockholm/ den 26 augusti 2009




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-26 17:26



Bookmark and Share


  L.byström
Filosofiskt vackert!
2009-12-19

    leelee
Det är tröst...och kan ju ses som en del i läkningsprocessen...tänker jag. Vad betyder läkt, kan man ju också fundera över.
2009-11-08

  etthjärtaäralltidrött
Tänkvärt.
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP