Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget är för evigt eller som det ser ut...



Jag låtsas cool och avslapnad

men gjorde min blodtrycksmedicin-debut igår

Jag säjer mig gjort mina val

men har bara följt dit livets vägar själva går


ja jag är en död fisk mitt i strömmen

på väg att till sist fastna i kanten och stranda

Någon skulle väl se det som nederlag

någon annan skulle väl kalla det för att landa


ja jag låtsas sol i alla typer av väder

men gjorde min halvlyckade lyckopiller-debut sent i fjol

Jag tror jag sitter säkert här i soffan

men snart kommer nog något och rycker undan min stol


För inget är varken för evigt eller som det ser ut...







Fri vers av operation mindcrime
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 20:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
allt är bara här och nu, det enda vi håller
och inget är som det ser ut...det kanske är bättre?
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime