Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort sekund av ömhet, av varlighet blev inget mer än en dans, med han, innebandymålvakten ..


Räck mig handen en sekund

Kom och dansa, kom och dansa
kom och dansa här en stund
jag ser glimten i ditt öga
räck mig handen en sekund

Du kan föra, jag kan följa
Jag förför. Förföljer du?
Vi kan skratta för att dölja
våra känslor här och nu

Kom och dansa, kom och dansa
in i natten. Var min vakt.
Skydda mig och för mig varligt
för jag följer helt din takt




Bunden vers av Lina Olivia
Läst 458 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-26 20:33



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Så rytmfull..får mig verkligen att leva in i dansen. "En kort sekund av ömhet" som du kan bära med dig så länge du behagar..
En härlig text som bjuder upp läsaren! Bra!
2010-09-04

  **AnneLiten**
underbart härlig text - det blir så skön rytm när man läser den och det gör mig glad :)
2009-08-28

  Ingmar Hård VIP
detta är rytm, detta är liv
detta leder åt liv
2009-08-27

  Ingmar Hård VIP
detta är rytm, detta är liv
detta leder åt liv
2009-08-27

  ettjag
Åh, vilken härlig text. rolig, finurlig och vacker. Jättebra! applåder!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lina Olivia
Lina Olivia