Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Bortslängd

 

som ett trassligt nät

förbrukad

utan värde

ekade orden

de enda hon hörde

härvan blev för stor

hon ville gå

 

© Eva Langrath 2009




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-26 23:04



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tung och stark känsla förmedlad.
Viljan till flykten
2009-09-03

  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet även om det varit tillfälligt och blir djupt berörd.
Applåd och bokmärke.
2009-09-03

  Vildand VIP
Blytung text ... även den tunnaste bördan kväver.
2009-09-01

  Bodil Sandberg VIP
En oerhört stark text Eva
efter såna tillmälen...som ger djupa sår
öppnar man dörren ..och går
2009-08-28

  Miss Mod
Undrar om hon gick... rörande rader.
2009-08-27

  Rachel Roth
smärtsam text!
så kan det verkligen kännas
2009-08-27

  Gisela Nordell
en kort sammansatt dikt som kommer under huden
berörde mig i magen och fick mig att uppleva sorg-stark!
och bra skrivet!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP