Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta faller tårarna

Sakta faller tår efter tår ner för kinden,
där hon sitter ensam i mörkret.
Sakta faller hon i tusen bitar,
bit efter bit.
Känslomässigt instabil.
Det är vad doktorn skulle säga,
och ordinera nått lugnande.

Sakta, faller hon bara djupare,
känner orken försvinna totalt,
tårarna tar slut,
hon får svårt att andas.
Hon försöker göra upp med det förflutna,
säga hej då.
Men ändå sitter hon där,
och det förflutna är närmre än hon önskar.

De sakta spridda tårarna blir snabbare och fler.
Orken är borta totalt.
Hon sitter i sitt mörker,
själen är borta, hjärtat har slutat slå.
Kvar i mörkret finns hon bara förkroppsligad.

När slutar helvetet?




Fri vers av StompJossan
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-27 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan