Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen tar vi sen

Livet ser ljusare ut
nu
Jag ser horisonten
som aldrig funnits
Jag ser ett ljus
mitt framför mig
Livet trasslas ut
till slut
för en stund
ett ögonblick
ett lyckligt nu
sen tar vi sen




Fri vers av Kakaan
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-27 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan