Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är roligt att hitta gamla texter. Man får en chans att kliva in i sitt 15åriga huvud och bara återuppleva känslorna. Denna skrev jag för några år sedan och den handlar om känslan att vilja ta kontakt med någon när man egentligen inte vågar.


Fika?

Hej,
Minns du mig?
Jag är den där tjejen du mötte på caféet för ett tag sedan.

Du mötte nog många tjejer där men det var där du såg mig
eller jag såg dig kanske.

Eller så var det din kompis jag såg och sen blandat ihop adresserna för du kan ju lika gärna vara den långa killen med den bruna mustaschen som slog i lampan varje gång han reste sig.
Ja, huvudet alltså... inte mustaschen.

Men du vet!
Jag var hon med den svarta toppen och de blåa jeansen!
Jag skrattade åt det där skämtet du drog om hunden.
Eller var det kanske den långa killen?
Som drog skämtet alltså...


Eller förlåt, det var inget.

Jag kanske drömde alltihop
igen
och bara för att vi pratade
om vi pratade
så behöver det inte betyda att du inte redan har katt och flickvän.

Inte för att jag är intresserad.
Det spelar ju verkligen ingen roll!
Jag ville bara se om du mindes mig
och säga hej.

Hej.




Övriga genrer av sorgsen
Läst 466 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-27 13:49



Bookmark and Share


  Hans & Greta
urskönt om ens lillla jag som vill synas, ömtåligt och försiktigt

H&G
2009-09-17

  Slasan
Charmig dikt! Jag känner ett slags längtans vemod när jag läser den. Skönt!!
2009-09-13

  Banehallow
Så typisk ciccipoesi;P.
2009-08-29

  Fredric
Hej, är det du som gråter?
2009-08-27

    ej medlem längre
Hej. Minns du mig?
Det var jag som pratade med din far och försäkrade att du skulle komma hem säkert. Gjorde du det?

Kram. Jag minns dig.

:-)
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen