Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text om kärleken som innehöll inget annat än svek


efter regn kommer sol, jag har hört det förut och det är ögn alltihop.

~ jag hade aldrig trott på änglar. jag hade aldrig sett deras sken, och hade heller aldrig trott att de skulle vara så fruktansvärt vackra som de verkligen är. jag träffade en ängel. och han blev min största kärlek som jag trodde skulle hålla för.all.tid...
- alla vet att för alltid är en lögn. det finns inget för alltid och jag ville inte inse det, för med honom så var allt så perfekt och det SKULLE hålla för.all.tid!
jag intalade mig själv att se förbi alla problemen och bråken vårat förhållande gav. för det var de enda som det gav.
- svek och lögner.
jag lät han komma inpå huden.. längre än någon annan någonsinn fått komma.
jag älskade honom, mer än någon annan jag varit tillsammans med.
han var så perfekt i orden han sa om mig, när han höll om mig och tittade djupt in i mina ögon.
- och jag föll för hans knep.
killar har en förmåga att vända och vrida på sanningen så att man själv ska bli den som blottar sina misstag och lögner för dom..
han var expert på det.
och varje gång han hade druckit, ringde han mig klockan fyra och beklagade sig över att han gjort något fel... en gång hade han försökt få tillbaka sitt ex, hade hotat med att begå självmord om hon inte tog honom tillbaka, men jag förlät honom.
- och jag visste inte varför!
det var som att han manipulerade mina känslor och kastade min själ hit och dit så den fick skrapsår från när den gång på gång föll ner till marken med en så hård duns att man skulle kunna höra den från månen...

dom varnade mig. visst gjorde dom. jag skulle inte bli tillsammans med honom, dom hade råkat ut för samma sak.
varför lyssnade jag inte?
VARFÖR !?

nu sitter jag med sår i själen som inte kommer läka på länge .
med blod på armen som torkat för länge sen,
och med en sån grov ångest att jag inte vet om jag kommer överleva mycket längre...
jag är så fruktansvärt ensam att jag inte vet vad som är ut och in , bak och fram , upp och ner längre... ~


kommentera (:




Övriga genrer av Aurora Axelsson
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-27 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Axelsson